Anvelope Cordiant
Informatie recomandata
X
Tel: +40730035440
Iași, Șos. Iași-Tomești, Nr.32
Acasă Reduceri Despre noi Catalog Livrare Contacte
Tel: +40730035440
Iași, Șos. Iași-Tomești, Nr.32
0
Acțiuni
X

Anvelope Cordiant

Anvelope Cordiant

Anvelopele Cordiant au apărut în 2005, sunt poziționate în segmentul de preț mediu (B) după clasificarea internațională.

Toate anvelopele sub marca Cordiant sunt proiectate și fabricate în conformitate cu tehnologiile europene privind echipamentele moderne de la Uzina de anvelope Yaroslavl.

Proiectarea benzii de rulare a computerului și utilizarea compușilor de cauciuc din rețeta europeană vă permit să comparați anvelopele anvelope Cordiant cu producătorii europeni de renume. Nivelul ridicat al calitatilor consumatorilor, un echilibru bun intre calitatile de lucru si rezistenta la uzura si remarcabil pentru confortul intern, au permis rapid obtinerii popularitatii anvelopei Cordiant in randul autovehiculelor rusesti.

Îmbunătățirea continuă a calităților de lucru ale anvelopei, dezvoltarea de noi modele și introducerea de noi tehnologii de producție ne permit să rămânem cu încredere la nivelul liderilor, fapt confirmat de numeroasele teste ale anvelopelor.

Pentru primirea condițiilor avantajoase de livrare a anvelopelor și întregul asortiment , vă rugăm să ne contactați la telefonul +40730035440, prim email eximax_trade@yahoo.com / director@coleso.md sau adaugați în coș si faceti comandă prin intermediul site-ului 
www.coleso.ro

Depozitul nostru se afla  in  Iași, Șos. Iași-Tomești, Nr.32


Nu există niciun Producător.